We hebben een heel mooi aanrechtblad bij Sijbring Natuursteen uitgekozen

Aanrechtbladen van graniet of composiet

Composieten aanrechtblad 

Composiet is een kunstmatig geproduceerd materiaal dat voor ongeveer 90% bestaat uit natuurlijke kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is en automatisch zeer geschikt voor verwerking in bijvoorbeeld aanrechtbladen, keukenwerkbladen, badkamers (badmeubels), vesterbanken en tegenvloeren.

Composiet: krasbestendig, stoot- en slijtvast

Composieten werkbladen zijn oersterk. De aanrechtbladen zijn bovendien erg dicht van structuur. Dit betekent dat er geen water, vocht doordringt en dat er weinig ruimte is voor schadelijke stoffen om in het blad door te dringen. De werkbladen zijn daardoor ook erg hygiënisch. Een ander voordeel is dat deze hittebestendig zijn in tegenstelling tot natuursteen werkbladen.

Granieten aanrechtblad aanschaffen

Graniet is een eeuwenoud product dat vaak in de keuken of als vensterbank wordt gebruikt. Graniet is een keihard gesteente dat onder hoge druk uit lava ontstaan is gedurende vele honderden miljoenen jaren. Overal in de wereld staan steengroeves, waar het graniet uitgezaagd wordt. Zo doende is elk werkblad van ons uniek van eigenschap en kleur.

Graniet: hard en zeer duurzaam

Graniet is in de meeste gevallen een extreem harde steensoort die wij bewerken op verschillende manieren. Met name voor keukenwerkbladen is graniet bijzonder geschikt. Het geeft een schitterend effect in de keuken, buiten of als vensterbank. Graniet is een duurzaam product, zodat u vele jaren kunt genieten van uw nieuwe granieten aanwinst.

Bekijk onze granietsoorten

Bekijk onze composietsoorten

Sfeerimpressie voor aanrechtbladen bij Sijbring Natuursteen

Vele mogelijkheden voor uw keukenwerkbladen, tafelwerkbladen of badmeubelen. Kom eens langs in de showroom, wij laten u graag nog meer zien.

Granieten-blad.nl

Wij zijn leverancier van onder andere Technistone en BMB werkbladen.

Offerteformulier

Vul alle onderstaande gegevens in om uw aanvraag zo correct en volledig mogelijk te verwerken.

  • Meet de langste lengte van uw werkblad (losse delen bij elkaar optellen)
  • (bij verschillende breedtes, de breedtste maat opgeven)
  • Als u foto's of tekeningen heeft van uw wensen kunt u deze hier uploaden
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Door het formulier in te vullen laat u persoonlijke gegevens achter bij ons op de website. Dat hebben wij nodig, anders kunnen wij u geen juiste offerte toesturen. Uw gegevens worden enkel gebruikt waarvoor u het formulier invult. Wij versturen de gegevens beveiligd via de modernste technieken. Wie niets met de gegevens te maken heeft kan niet bij je gegevens. Uw rechten m.b.t. uw privacy leest u hier: PRIVACYVERKLARING