Graniet geeft een schitterend effect in de keuken

Granieten werkbladen

Granieten werkblad aanschaffen

Graniet is een eeuwenoud product dat vaak in de keuken of als vensterbank wordt gebruikt. Graniet is een keihard gesteente dat onder hoge druk uit lava ontstaan is gedurende vele honderden miljoenen jaren. Overal in de wereld staan steengroeves, waar het graniet uitgezaagd wordt. Zo doende is elk werkblad van ons uniek van eigenschap en kleur.

Graniet: hard en zeer duurzaam

Graniet is in de meeste gevallen een extreem harde steensoort die wij bewerken op verschillende manieren. Met name voor keukenwerkbladen is graniet bijzonder geschikt. Het geeft een schitterend effect in de keuken, buiten of als vensterbank. Graniet is een duurzaam product, zodat u vele jaren kunt genieten van uw nieuwe granieten aanwinst.

Sfeerimpressie bij Sijbring Natuursteen

Vele mogelijkheden voor uw keukenwerkbladen, tafelwerkbladen of badmeubelen. Kom eens langs in de showroom, wij laten u graag nog meer zien.

Bekijk onze werkbladen: Graniet

Eigen werkblad uitzoeken bij leverancier

Bij Sijbring Natuursteen kunt u uw eigen werkblad uitzoeken uit de mooiste stukken graniet die er zijn. Klik op onderstaande link en bekijk alle soorten en kleuren. Kies de kleur die u wilt en geef productnaam en meetstaat door bij uw bestelling. Wij controleren altijd bij de leverancier of het product bij bestelling nog op voorraad staat!

Werkbladafwerkingen

De meest gekozen werkbladen worden hoogglans afgewerkt, maar er zijn meerdere mogelijkheden, afhankelijk van welke keuze u voor uw inriochting wilt.

HOOGGLANS

Een werkblad met een hoogglans afwerking heeft het voordeel dat het oppervlak sterk afgedicht is waardoor de vlekmakers niet kunnen doordringen. Een werkblad met een hoogglans toplaag heeft een luxe en moderne uitstraling.

MATTE AFWERKING

De luxueuze matte uitstraling van deze oppervlaktebewerking zorgt voor een esthetische meerwaarde plus ze staat garant voor een uitstekende dichtheid, diepe kleur en aanzienlijk verhoogde onderhoudsvriendelijkheid. 

ANTICATO

Door een speciale behandeling heeft de afwerking van deze werkbladen een ruwer oppervlakte. Deze robuuste uitstraling laat zich gemakkelijk toepassen in iedere omgeving, zoals woonkeukens, tafelbladen en vloeren. 

Granieten-blad.nl

Wij zijn leverancier van onder andere Technistone en BMB werkbladen.

Offerteformulier

Vul alle onderstaande gegevens in om uw aanvraag zo correct en volledig mogelijk te verwerken.

  • Meet de langste lengte van uw werkblad (losse delen bij elkaar optellen)
  • (bij verschillende breedtes, de breedtste maat opgeven)
  • Als u foto's of tekeningen heeft van uw wensen kunt u deze hier uploaden
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Door het formulier in te vullen laat u persoonlijke gegevens achter bij ons op de website. Dat hebben wij nodig, anders kunnen wij u geen juiste offerte toesturen. Uw gegevens worden enkel gebruikt waarvoor u het formulier invult. Wij versturen de gegevens beveiligd via de modernste technieken. Wie niets met de gegevens te maken heeft kan niet bij je gegevens. Uw rechten m.b.t. uw privacy leest u hier: PRIVACYVERKLARING