Een composieten werkblad is sterk en krasbestendig

Composieten werkbladen

Composieten werkblad 

Composiet is een kunstmatig geproduceerd materiaal dat voor ongeveer 90% bestaat uit natuurlijke kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is en automatisch zeer geschikt voor verwerking in bijvoorbeeld aanrechtbladen, keukenwerkbladen, badkamers (badmeubels), vesterbanken en tegenvloeren. Composiet is is vrijwel alle kleuren te verkrijgen. Daarnaast is composiet een stuk ‘kleurvaster’ dan graniet. En schoonmaken…? Doordat composiet een hard materiaal is, wat nagenoeg niet doordringt, is een dagelijkse wasbeurt met zeep voldoende voor een mooi werkblad.

Composiet: krasbestendig, stoot- en slijtvast

Composieten werkbladen zijn oersterk. De aanrechtbladen zijn bovendien erg dicht van structuur. Dit betekent dat er geen water, vocht doordringt en dat er weinig ruimte is voor schadelijke stoffen om in het blad door te dringen. De werkbladen zijn daardoor ook erg hygiënisch. Een ander voordeel is dat deze werkbladen hittebestendig zijn in tegenstelling tot natuursteen barsten de aanrechtbladen niet zomaar wanneer je er een hete pan op zet.

Bekijk onze werkbladen: Composiet

Sfeerimpressie bij Sijbring Natuursteen

Vele mogelijkheden voor uw keukenwerkbladen, tafelwerkbladen of badmeubelen. Kom eens langs in de showroom, wij laten u graag nog meer zien.

Werkbladafwerkingen

De meest gekozen werkbladen worden hoogglans afgewerkt, maar er zijn meerdere mogelijkheden, afhankelijk van welke keuze u voor uw inriochting wilt.

HOOGGLANS

Een werkblad met een hoogglans afwerking heeft het voordeel dat het oppervlak sterk afgedicht is waardoor de vlekmakers niet kunnen doordringen. Een werkblad met een hoogglans toplaag heeft een luxe en moderne uitstraling.

MATTE AFWERKING

De luxueuze matte uitstraling van deze oppervlaktebewerking zorgt voor een esthetische meerwaarde plus ze staat garant voor een uitstekende dichtheid, diepe kleur en aanzienlijk verhoogde onderhoudsvriendelijkheid. 

ANTICATO

Door een speciale behandeling heeft de afwerking van deze werkbladen een ruwer oppervlakte. Deze robuuste uitstraling laat zich gemakkelijk toepassen in iedere omgeving, zoals woonkeukens, tafelbladen en vloeren. 

Granieten-blad.nl

Wij zijn leverancier van onder andere Technistone en BMB werkbladen.

Offerteformulier

Vul alle onderstaande gegevens in om uw aanvraag zo correct en volledig mogelijk te verwerken.

  • Meet de langste lengte van uw werkblad (losse delen bij elkaar optellen)
  • (bij verschillende breedtes, de breedtste maat opgeven)
  • Als u foto's of tekeningen heeft van uw wensen kunt u deze hier uploaden
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Door het formulier in te vullen laat u persoonlijke gegevens achter bij ons op de website. Dat hebben wij nodig, anders kunnen wij u geen juiste offerte toesturen. Uw gegevens worden enkel gebruikt waarvoor u het formulier invult. Wij versturen de gegevens beveiligd via de modernste technieken. Wie niets met de gegevens te maken heeft kan niet bij je gegevens. Uw rechten m.b.t. uw privacy leest u hier: PRIVACYVERKLARING