Grote productiecapaciteit in eigen werkplaats

Werkplaats / zagerij Sijbring Natuursteen 

Alle werkbladen die u besteld worden in onze eigen werkplaats gemaakt. De bladen komen via onder andere TechniStone en BMB bij ons binnen. Zo wordt elk ruw blad uniek verwerkt tot het prachtige werkblad, achterwand, tafel of vensterbank bij u in de woning of bedrijf.

Werkbladen uitzoeken is mogelijk
Graniet is een natuurproduct en in sommige specifieke gevallen is het mogelijk om uit de ruwe soorten uw werkblad te kiezen. Dat geldt niet voor alle soorten graniet. U dient hiervoor een afspraak te maken. 

Na akkoord op de tekeningen gaat het werkblad de productiehal in. De ingevoerde maten worden gecontroleerd en de bladen worden CNC gestuurd gezaagd. Nadat de ruwe bladen op maat zijn gezaagd worden de werkbladranden afgewerkt. Dat kan een opdikking en opvulling betekenen naar bijvoorbeeld 40 of 80 millimeter of aan andere randafwerking, zoals koppelingen, keringen, frijnen of polijsten.

Na deze afwerking worden de uitsparingen gefreesd voor de spoelbak, kookplaat of contactdozen.

Uiteindelijk worden de werkbladen gekoppeld, gelijmd, schoongemaakt en afgewerkt en staan ze klaar om bij u gemonteerd te worden.

Bent u op zoek naar een keukenwerkblad of ander granieten werkblad?

Maak een afspraak bij ons op het bedrijf of bij u thuis. Wij meten de keuken in en zoeken samen met u het werkblad uit. Na de productie van het werkblad kunnen wij bij u thuis het werkblad monteren en afwerken.

Adres

Sijbring Natuursteen
Slotemaker de Bruineweg 58
8433 ME  Haulerwijk
Tel: 0516-423630
E.: info@granieten-blad.nl

Granieten-blad.nl

Wij zijn leverancier van onder andere Technistone en BMB werkbladen.