Er zijn zoveel mooie kleuren keukenwerkbladen

Keukenwerkbladen en aanrechtbladen | kleuren en soorten

Composieten werkblad 

Composiet is een kunstmatig geproduceerd materiaal dat voor ongeveer 90% bestaat uit natuurlijke kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is en automatisch zeer geschikt voor verwerking in bijvoorbeeld aanrechtbladen, keukenwerkbladen, badkamers (badmeubels), vesterbanken en tegenvloeren.

Graniet: hard en zeer duurzaam

Graniet is in de meeste gevallen een extreem harde steensoort die wij bewerken op verschillende manieren. Met name voor keukenwerkbladen is graniet bijzonder geschikt. Het geeft een schitterend effect in de keuken, buiten of als vensterbank. Graniet is een duurzaam product, zodat u vele jaren kunt genieten van uw nieuwe granieten aanwinst.

Bekijk onze werkbladen: Composiet

Bekijk onze werkbladen: Graniet

Eigen werkblad uitzoeken bij leverancier

Bij Sijbring Natuursteen kunt u uw eigen werkblad uitzoeken uit de mooiste stukken graniet die er zijn. Klik op onderstaande link en bekijk alle soorten en kleuren. Kies de kleur die u wilt en geef productnaam en meetstaat door bij uw bestelling. Wij controleren altijd bij de leverancier of het product bij bestelling nog op voorraad staat!

Granieten-blad.nl

Wij zijn leverancier van onder andere Technistone en BMB werkbladen.

Offerteformulier

Vul alle onderstaande gegevens in om uw aanvraag zo correct en volledig mogelijk te verwerken.

  • Meet de langste lengte van uw werkblad (losse delen bij elkaar optellen)
  • (bij verschillende breedtes, de breedtste maat opgeven)
  • Als u foto's of tekeningen heeft van uw wensen kunt u deze hier uploaden
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Door het formulier in te vullen laat u persoonlijke gegevens achter bij ons op de website. Dat hebben wij nodig, anders kunnen wij u geen juiste offerte toesturen. Uw gegevens worden enkel gebruikt waarvoor u het formulier invult. Wij versturen de gegevens beveiligd via de modernste technieken. Wie niets met de gegevens te maken heeft kan niet bij je gegevens. Uw rechten m.b.t. uw privacy leest u hier: PRIVACYVERKLARING