De spatlijsten op het werkblad maken helemaal af’

Spatlijsten; een slimme keuze

Als u een mooi granieten werkblad heeft, kunt u in plaats van wandtegels achter de keuken, ook kiezen voor een granieten spatlijst. Graniet is een duurzaam en sterk product. De spatlijsten kunnen worden aangebracht zonder voegen en naden (enkel een kitnaad tussen werkblad en spatlijst). Daardoor heeft u minder schoonmaakwerk.

Granieten achterwand

Graniet is in de meeste gevallen een extreem harde steensoort. Daardoor zeer geschikt als achterwand voor bijvoorbeeld de keuken of achter een houtkachel. Doordat wij de granieten achterwanden in de regel uit 1 stuk maken is het gebruik daarvan ideaal. Achter de kookplaat heeft u veel minder schoonmaak werk, in vergelijking met wandtegels.

Spatlijsten en achterwanden kunnen bijna altijd in uw werkbladkleur gemaakt worden.

Offerteformulier

Vul alle onderstaande gegevens in om uw aanvraag zo correct en volledig mogelijk te verwerken.

  • Meet de langste lengte van uw werkblad (losse delen bij elkaar optellen)
  • (bij verschillende breedtes, de breedtste maat opgeven)
  • Als u foto's of tekeningen heeft van uw wensen kunt u deze hier uploaden
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Door het formulier in te vullen laat u persoonlijke gegevens achter bij ons op de website. Dat hebben wij nodig, anders kunnen wij u geen juiste offerte toesturen. Uw gegevens worden enkel gebruikt waarvoor u het formulier invult. Wij versturen de gegevens beveiligd via de modernste technieken. Wie niets met de gegevens te maken heeft kan niet bij je gegevens. Uw rechten m.b.t. uw privacy leest u hier: PRIVACYVERKLARING